קושירגיל
מוכן ב40 דק.
מנות3
ציון בריאות6
מגזין

שאלוט מטוגן של נעמי דוגויד ושמן שאלוט

שאלוט מטוגן של נעמי דוגויד ושמן שאלוט
שאלוט מטוגן של נעמי דוגויד ושמן שאלוט יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 118 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. מתכונים דומים: קארי ביצת הזהב של נעמי דוגויד, חגיגת דגי הנהר של נעמי Duguid, ו אטריות רוטב הקוקוס של נעמי דוגויד.

הוראות

1
מניחים מחבת כבדה רחבה או ווק יציב גדול על חום בינוני גבוה ולהוסיף את השמן. לזרוק פרוסת שאלוט. כמו שמן מתחמם, זה יעלה על פני השטח, רוחשות קלות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
כאשר הוא מגיע לפני השטח, להוסיף את שאר שאלוט, בזהירות, כך שאתה לא להתיז את עצמך עם השמן, ולהוריד את החום בינוני. (שאלוט אולי נראה צפוף, אבל הם מתכווצים כשהם מבשלים.) מערבבים בעדינות בתדירות גבוהה עם כף עץ ארוכה או עכביש. שאלוט הבועה יהיה כפי שהם נותנים את הלחות שלהם. אם הם מתחילים חום מוקדם, ב 5 הדקות הראשונות, להנמיך את החום קצת יותר. לאחר כ -10 דקות, הם צריכים להתחיל צבע. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם כדי למנוע מהם להיצמד למחבת או אחד לשני, עד שהם הפכו חום זהוב, עוד 3 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
קו צלחת עם מגבות נייר. השתמש מלקחיים או עכביש כדי להרים גוש של בצלצלים מטוגנים מתוך השמן, עוצר לרגע כדי לנער את עודף שמן למחבת, ואז במקום על מגבת נייר. כבה את החום, להעביר את שאר בצלצלי לצלחת, ולכתים בעדינות עם מגבת נייר אחרת. להפריד כל גושים ולזרוק אותם קצת, ואז לתת להם אוויר יבש 5 עד 10 דקות, כך שהם פריך וקריר. (אם המטבח שלכם חם ולח מאוד, ייתכן שהוא לא יתפזר; אל תדאגו, הטעם עדיין יהיה שם.)
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
סוכר אדום גססוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעבירים את השאלוט לצנצנת זכוכית נקייה, יבשה ורחבה. ברגע שהם התקררו לחלוטין, לאטום בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
5
להעביר את השמן לצנצנת יבשה נקייה אחרת, באמצעות כל אבל האחרון שלו, אשר יהיה כמה חתיכות תועות של פסולת שאלוט. (אתה יכול לשים את השמן בצד לטיגון.) לאחר השמן התקרר לחלוטין, לכסות בחוזקה ולאחסן במקום חשוך קריר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה