שאלוט מטוגן של נעמי דוגויד ושמן שאלוט
שאלוט מטוגן של נעמי דוגויד ושמן שאלוט יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 118 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. מתכונים דומים: קארי ביצת הזהב של נעמי דוגויד, חגיגת דגי הנהר של נעמי Duguid, ו אטריות רוטב הקוקוס של נעמי דוגויד.
הוראות
מניחים מחבת כבדה רחבה או ווק יציב גדול על חום בינוני גבוה ולהוסיף את השמן. לזרוק פרוסת שאלוט. כמו שמן מתחמם, זה יעלה על פני השטח, רוחשות קלות.
כאשר הוא מגיע לפני השטח, להוסיף את שאר שאלוט, בזהירות, כך שאתה לא להתיז את עצמך עם השמן, ולהוריד את החום בינוני. (שאלוט אולי נראה צפוף, אבל הם מתכווצים כשהם מבשלים.) מערבבים בעדינות בתדירות גבוהה עם כף עץ ארוכה או עכביש. שאלוט הבועה יהיה כפי שהם נותנים את הלחות שלהם. אם הם מתחילים חום מוקדם, ב 5 הדקות הראשונות, להנמיך את החום קצת יותר. לאחר כ -10 דקות, הם צריכים להתחיל צבע. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם כדי למנוע מהם להיצמד למחבת או אחד לשני, עד שהם הפכו חום זהוב, עוד 3 דקות בערך.
קו צלחת עם מגבות נייר. השתמש מלקחיים או עכביש כדי להרים גוש של בצלצלים מטוגנים מתוך השמן, עוצר לרגע כדי לנער את עודף שמן למחבת, ואז במקום על מגבת נייר. כבה את החום, להעביר את שאר בצלצלי לצלחת, ולכתים בעדינות עם מגבת נייר אחרת. להפריד כל גושים ולזרוק אותם קצת, ואז לתת להם אוויר יבש 5 עד 10 דקות, כך שהם פריך וקריר. (אם המטבח שלכם חם ולח מאוד, ייתכן שהוא לא יתפזר; אל תדאגו, הטעם עדיין יהיה שם.)
מעבירים את השאלוט לצנצנת זכוכית נקייה, יבשה ורחבה. ברגע שהם התקררו לחלוטין, לאטום בחוזקה.
להעביר את השמן לצנצנת יבשה נקייה אחרת, באמצעות כל אבל האחרון שלו, אשר יהיה כמה חתיכות תועות של פסולת שאלוט. (אתה יכול לשים את השמן בצד לטיגון.) לאחר השמן התקרר לחלוטין, לכסות בחוזקה ולאחסן במקום חשוך קריר.