זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-25 דקות. אם יש לך עלי דפנה, מרווה טחון, גזר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 31%. מתכונים דומים: שאריות בצל צרפתי טורקיה אופים / טבח טוב שאריות # 36, פשוט שאריות מרק אטריות הודו & 7 יותר שאריות מרק טורקיה s, ו תוצרת בית למוני טורקיה מלאי Jalapeno טורקיה מרק אטריות.
הוראות
1
מחממים שמן בעציץ גדול מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים סלרי, גזר, בצל ושום בשמן עד מעט מתרכך וריחני, 5 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים תרנגול הודו, עלי דפנה, מלח, פלפל, רוזמרין ומרווה מיובשת. מבשלים עד ריחני, 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזיר
מרווה מיובשת
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
יוצקים מספיק מים כדי לכסות את טורקיה וירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מביאים תערובת לרתיחה, מכסים את הסיר, ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים, ברפרוף שומן מדי פעם, עד טעמים מעורבבים, 4 עד 5 שעות. מסננים נוזל לתוך מיכל ולהשליך פגר וירקות.