שוקולד בורשה דה נואל
שוקולד Bûche de Noël עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 12 דקות. אם יש לך מיץ תפוזים, סוכר ממתקים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שוקולד Buche De Noel, Cherry-and-Chocolate Bûche de Noël, ו שוקולד-שקדים Bûche de Noël (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 163°. ערפל 12 על 17 אינץ ' מסגרת אפייה עם ספריי בישול; קו עם קלף. מנפים קקאו וקמח יחד בקערה קטנה.
מקציפים חלמונים וגרירה עד עבה, 8 דקות. בקערה נפרדת, להכות חלבונים ביצה עד רכות.
להוסיף סוכר; לנצח עד מבריק ונוקשה. מקפלים 1/4 של לבנים לחלמונים, ואז לקפל את הלבנים הנותרים. מקפלים בתערובת מיץ וקמח. אל תגזים.
יוצקים הבלילה למחבת; להפיץ.
אופים עד קפיצי עוגה בחזרה כאשר נגע, 12 דקות.
לנפות מספיק קקאו על מגבת מטבח גדולה כדי לכסות אותו. הפוך עוגה חמה על מגבת. בזהירות לקלף קלף. החל מקצה ארוך ושימוש במגבת כמדריך, להפשיל עוגה ומגבת.
העברת רול, צד התפר למטה, כדי מתלה חוט.
הפוך מילוי: מקציפים גבינת שמנת, חמאה, מיץ וגלידה עד שמנת. בהדרגה להכות בסוכר ומלח. כיסוי; צמרמורת עד המשרד אבל להפיץ, 40 דקות.
הפוך ציפוי: ממיסים שוקולד; מגניב לטמפרטורת החדר.
מערבבים קקאו, מיץ ו 1 כף. מים חמים. מקציפים חמאה, סוכר ומלח עד רכות.
מערבבים בשוקולד, ולאחר מכן תערובת קקאו.
להרכיב עוגה: פרוש עוגה; להסיר מגבת. שמור 2 כפות. מילוי.
מורחים הנותרים מילוי על עוגה. עוגת rerolll. מכסים במגבת וצינה, בצד התפר למטה, עד המילוי מוגדר, כ -30 דקות.
חותכים עוגה באלכסון; הסרת חתיכה 3 אינץ ' מכל קצה לענפים.
מורחים 1 כף. של מילוי על כל חתיכה; לחץ על צד ארוך של עוגה בקצוות מנוגדים. עוגת פרוסט. צייר קווים עם מזלג כדי לדמות קליפה. צייר עיגולים על ענפים כדי להיראות כמו טבעות. לְצַנֵן.
הסר עוגה מהמקרר 1 שעה לפני ההגשה. לנפות סוכר ' ממתקים על עוגה, אם תרצה בכך.