קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד וקרמל מלוח Buche de Nöel

שוקולד וקרמל מלוח Buche de Nöel
שוקולד וקרמל מלוחים Bûche de Nöel עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 513 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות אם יש לכם אבקת אפייה, שמן צמחי, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שוקולד בורשה דה נואל, שוקולד Buche De Noel, ו Cherry-and-Chocolate Bûche de Noël (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור קישוטי הקקאו: התאימו את מתלה התנור למיקומים שלישיים העליונים והתחתונים וחיממו מראש את התנור ל-225°f. קו 2 דפי אפייה בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מקציפים לבנים במהירות בינונית עד מקציף, 1 עד 2 דקות. מוסיפים לאט סוכר וממשיכים להכות עד פסגות נוקשות טופס ולא נשאר חצץ, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
3
לנפות 1/4 אבקת קקאו כוס סוכר ממתקים על תערובת והכה רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
4
העברת מחצית מקצפת שקית מאפה גדולה (או גלון בגודל רוכסן נעילה תיק) מצויד 1/4 אינץ ' עצה מאפה (ראה הערות). לנפות הנותרים 2 כפות אבקת קקאו על הנותרים מקצפת להכות רק כדי לשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
5
צינור החוצה 5 עד 10 אינץ 'אלות וכפתורים 1/2 אינץ' על תבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
להתאים שקית מאפה שנייה עם קצה מאפה 1/4 אינץ ' ולמלא עם מרנג קקאו הנותרים. חזור על הליך צנרת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
7
אופים עד meringues נקבעים ויבשים, 60 עד 90 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
העברה למתלה קירור מגניב לחלוטין, כ -30 דקות. בזהירות לשבור אלות לחתיכות בגודל שונה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
9
ניתן להכין מרנג יום מראש: מכסים מרנג מקורר עם עטיפת פלסטיק ולאחסן במקום יבש, בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
10
עבור הדובדבן שוקולד: בסיר קטן, להביא קרם וסירופ תירס כדי להתבשל על חום בינוני גבוה (או מיקרוגל בקערה).
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
11
מניחים שוקולד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
יוצקים קרם חם על תערובת, ולהקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
לחץ על ניילון נצמד ישירות על שוקולד, ומקרר עד סט ו להפיץ, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
14
לעוגה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-325°F. מחבת רול ג ' לי מעייל קל (ראה הערות) עם ספריי אפייה. קו עם נייר קלף ושוב בעדינות מעיל עם תרסיס אפייה. אבק עם מספיק אבקת קקאו ברז כדי להפיץ באופן שווה לדפוק עודף.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס אפייהתרסיס אפייה
אבקת קקאואבקת קקאו
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
מחבתמחבת
15
לנפות קמח עוגה מנופה, 1/2 כוס אבקת קקאו, 1/2 כוס סוכר, ואבקת אפייה. לנפות תערובת שוב, ולאחר מכן, במקום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח עוגהקמח עוגה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
16
בקערה בינונית, להקציף חלמונים ביצה, שמן, וניל על עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
17
מוסיפים לתערובת הקמח ומקציפים יחד עד לשלב (התערובת תהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
18
לטאטא במים חמים ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
19
בקערת ערבוב נקייה ויבשה נפרדת, מקציפים חלבוני ביצה ומלח עם מצורף לטאטא על פסגות רכות מהירות בינוניות טופס, על 2 דקות. הגבירו את המהירות לגובה בינוני ובהדרגה הוסיפו 1/4 כוסות סוכר; המשיכו להצליף עד שייווצרו פסגות נוקשות, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
20
מערבבים 1/3 של חלבונים ביצה לתוך הבלילה עוגה עד משולב היטב. עם מרית גומי, לקפל בעדינות בחלבון הביצה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
21
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה ולהתפזר באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
22
אופים עד העליון של העוגה הוא זהב חיוור מעיינות קלות בחזרה כאשר אתה לוחץ על זה, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
23
בעוד העוגה אופה, אבק נקי, מגבת מטבח יבש עם אבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
24
תריץ סכין בקצוות של עוגה אפויה. תעביר את העוגה למגבת מוכנה. החל בקצה הקצר, מגלגלים עוגה במגבת ומניחים את צד התפר על מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
סכיןסכין
1
שלב 1/2 כוס סוכר, 1/4 כוס מים, ו 2 כפות סירופ תירס בסיר בינוני כבד תחתית, ערבוב עם כף עץ מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. תערובת מבשלים עד שהוא הופך ענבר כהה ופשוט מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מיד להסיר מחום ומערבבים שמנת ומלח. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
מלחמלח
3
מעבירים לקערה וקריר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
בינתיים, מערבבים הנותרים 1/2 כוס בתוספת 2 כפות סוכר, הנותרים 1/4 כוס מים, ו 2 כפות סירופ תירס בסיר בינוני כבד תחתית מעל חום בינוני נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 114° על מדחום ממתקים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
סירופסירופ
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
בזמן שסירופ רותח, מניחים חלבונים בקערת ערבוב נקייה ויבשה. שוט עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות. בזהירות להתחיל לשפוך את הסירופ החם בזרם איטי, יציב עם המכונה עדיין פועל. מקציפים את התערובת עד החלק החיצוני של הקערה הוא מגניב למגע והלבנים עבים ומבריקים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
6
הוסף חמאה, 1 כף בכל פעם, מחכה עד כל חתיכה משולבת לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
7
מוסיפים רוטב קרמל מקורר ומערבבים רק עד בשילוב. להכניס למקרר עד הצורך (אם זה מוצק מדי כדי להפיץ, לתת לשבת בטמפרטורת החדר על 15 דקות, ולאחר מכן להקציף כדי להחליק).
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
להרכיב: בזהירות פרוש עוגה, משאיר אותו על מגבת.
9
עוגה מורחת עם מילוי קרמל, משאיר גבול 1/2 אינץ ' מכל הצדדים. לאט ובעדינות לגלגל את העוגה, הפעם בלי המגבת, החל בקצה הקצר.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
מורחיםמורחים
גלולגלול
10
מניחים את העוגה, בצד התפר על תבנית אפייה ומקררים עד המילוי הוא מוצק, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
רול פרוסט עם ציפוי שוקולד. לקשט עם מקל מרנג וכפתורים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי
גלולגלול
12
מפזרים מלח מלדון נוסף. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגה מנופה (ראה הערות)קמח עוגה מנופה (ראה הערות)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכר ממתקיםסוכר ממתקים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סירופ תירס קלסירופ תירס קל3largesחלבונים, בטמפרטורת החדרחלבונים, בטמפרטורת החדר3largesחלמונים, בטמפרטורת החדרחלמונים, בטמפרטורת החדר1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1אוראו ממולאים כפוליםמלח מלדוןמלח מלדון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מקל חמאה ללא מלח לחתוך 8 חתיכות, בטמפרטורת החדרמקל חמאה ללא מלח לחתוך 8 חתיכות, בטמפרטורת החדר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק1אוראו ממולאים כפוליםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)