שוקולד חלב וארל גריי Budino
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל שוקולד חלב וארל גריי Budino. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 91 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך סוכר מגורען, סוכר ממתקים, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגות ארל גריי עם לימון ארל גריי חמאה, כמהין שוקולד ארל גריי, ו עוגת שוקולד-ארל גריי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית חסינת חום, לשלב את 3 אונקיות של שוקולד קצוץ עם החמאה. לנפות את קורנפלור ואבקת קקאו לסיר בינוני.
לטאטא את הסוכר מגורען ו 1 1/2 כפיות התה.
להקציף בחלב. מביאים לרתיחה מעל חום מתון ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד עבה מאוד, על 2 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר על השוקולד.
תן לעמוד במשך 30 שניות, ולאחר מכן להקציף עד חלקה. כפית את התערובת לתוך שש 1 כוס ramekins. לחץ על פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינגים ולתת מגניב, ואז לקרר עד צונן, לפחות 1 שעה.
במטחנת מרגמה או ספייס, לרמוס את 1/2 הנותרים כפית תה. בקערה, מקציפים את השמנת עם הסוכר של הממתקים לפסגות רכות. לנפות את אבקת התה, ואת מקציפים את הקרם עד המשרד. מעל הפודינג עם הקצפת.
מקשטים עם שוקולד קצוץ, קליפת תפוז מסוכרת וקמצוץ קטן של מלח ים ומגישים.