שוקולד כפול-עוגיות מנטה קראנץ
עוגיות פצפוצי שוקולד-מנטה כפולות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 50 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 102 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו סוכריות על מקל, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שוקולד כפול-עוגיות מנטה קראנץ, בלוגר האוכל הגדול Swap עוגיות 2014-עוגיות שוקולד פפרמינט קראנץ ' כפולות, ו עוגיות שוקולד מנטה קראנץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. קו 2 גליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. מערבבים 2 כוסות שוקולד צ ' יפס בקערת מתכת בינונית להגדיר על סיר של מים רותחים עד נמס וחלק. למדוד 2/3 כוס שוקולד נמס; להעביר קערת מתכת קטנה ושמורה עבור טפטוף.
לטאטא קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, אבקת אספרסו, ומלח בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה בקערה גדולה עד שמנת.
מוסיפים סוכר ואת שתי תמציות; לנצח עד חלקה.
להוסיף ביצים; לנצח כדי להתמזג. מקציפים שוקולד נמס מקערה בינונית.
להוסיף מרכיבים יבשים; להכות רק כדי להתמזג. מערבבים בשוקולד צ ' יפס 1/2 כוס הנותרים. למדוד 1 כף רמת בצק; לגלגל בצק בין כפות כדי ליצור כדור.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה. חזור עם הבצק שנותר, ריווח עוגיות 1 1/2 אינץ ' זה מזה.
אופים עוגיות עד סדוק בכל רחבי ובוחן מוכנס למרכז יוצא עם פירורים לחים גדולים מצורפים, 8 עד 9 דקות. עוגיות מגניבות על תבנית אפייה 5 דקות.
מעבירים עוגיות על נייר קלף למדפים כדי להתקרר לחלוטין.
לחמם מחדש שמורות 2/3 כוס שוקולד על סיר קטן של מים רותחים. בעזרת מזלג, טפטוף שוקולד על עוגיות.
מפזרים סוכריות מרוסקות מקלות מעל, סידור כמה חתיכות עם חלקים אדומים מראה. תרגע רק עד ששוקולד יתייבש, בערך 20 דקות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 3 שבועות קדימה. חנות אטומה במקפיא. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.