שוקולד לבן-רוטב שקדים
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. נסו עוגת שוקולד שקדים עם מוס שוקולד לבן, עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם רוטב ברנדי שוקולד לבן, ו פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חמאה ושקדים בסיר 3 ליטר מעל חום בינוני 6 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שקדים הם חום בינוני; להסיר מן החום.
מערבבים בקרם הקצפה עד מעורבב היטב (תערובת יהיה נתז). מערבבים שבבי אפייה לבנים.
חום מעל חום נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד שבבים נמסים.
מגישים חם או קר. מערבבים לפני ההגשה. חנות מכוסה במקרר עד 4 שבועות.