קושיבינוני
מוכן ב18 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד לבן-Crème Brûlée

שוקולד לבן-Crème Brûlée
שוקולד לבן-Crème Brûlée נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 598 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חלמונים, קוביות קרח, מקשטים: חמוציות מסוכרות ונענע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 18 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה שוקולד לבן, ו קרם ברולה שוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 1/2 כוס שמנת ושוקולד לבן בסיר כבד; לבשל על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום, ומערבבים וניל הנותרים 1 1/2 כוסות שמנת.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
3
לטאטא יחד חלמונים ביצה 1/4 כוס סוכר עד הסוכר הוא מומס תערובת הוא צהוב עבה חיוור.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים תערובת שמנת, מקציפים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת דק לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
כף 1 1/2 כף. רוטב חמוציות לתוך כל אחד 6 (4-עוז.) ramekins.
מרכיבים שתצטרך
הוסר ממארז הקישורהוסר ממארז הקישור
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
יוצקים תערובת שמנת וביצה באופן שווה לתוך ramekins; מניחים ramekins במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
הוסף מים למחבת לעומק של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
אופים ב 300 במשך 45 עד 55 דקות או עד הקצוות נקבעים. פודינג מגניב במחבת על מתלה תיל 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר ramekins מאמבט מים; כיסוי וצינה 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מפזרים 1 1/2 עד 2 כפית. נשאר סוכר באופן שווה על כל ramekin. למלא מחבת צלייה גדולה או 15 - x 10-x 1-אינץ ' ג ' לי רול עם קרח; לסדר ramekins במחבת.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
מטגנים 5 אינץ ' מחום 3 עד 5 דקות או עד הסוכר נמס caramelized.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
13
בואו לעמוד 5 דקות.
14
מקשטים, אם תרצה.
15
שוקולד לבן בננה קרם ברולה: להכין מתכון לפי הוראות דרך צעד פרוסת 2 בננות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; לזרוק בננות עם 1/3 כוס סוכר. ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מוסיפים בננות ומבשלים 1 עד 2 דקות בכל צד או עד להשחמה קלה. תחתית קו של 6 (4-עוז.) ramekins באופן שווה עם פרוסות בננה.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
17
יוצקים תערובת קרם באופן שווה לתוך ramekins; מקום ramekins במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
18
הוסף מים למחבת לעומק של 1/2 אינץ'. המשך עם המתכון לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף