קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד מודרני-עוגת פטל

שוקולד מודרני-עוגת פטל
שוקולד מודרני-עוגת פטל נטול גלוטן, קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמן צמחי, סירופ תירס, אפיית קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: הקפה המודרני-עוגות דגים מודרניות, פלאן שוקולד מקסיקני מודרני, ו שוקולד מריר, עוגת פטל והמוס שוקולד-ג'ינג'ר שלה.

הוראות

1
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). שמן בנדיבות 9 אינץ ' מחבת springform עם קיצור וקמח קל, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
למסיבותלמסיבות
2
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שמן, ביצים, שמנת חמוצה תערובת פודינג עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן להכות על מהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם (או לערבב עם כפית עד מעורבב היטב). מערבבים ב 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
יוצקים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4
אופים 50 עד 60 דקות או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב לחלוטין במחבת על מדף קירור, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
למסיבותלמסיבות
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
הסר בזהירות את הצד של מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
6
מניחים עוגה על צלחת הגשה. בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל 3/4 כוס שוקולד צ ' יפס, החמאה, סירופ תירס ותמצית פטל שנחשפו על 30 שניות גבוהות. מערבבים; מיקרוגל 10 עד 20 שניות יותר או עד חלקה. לאט לשפוך זיגוג מעל העוגה; להפיץ לקצה עם מרית אופסט (כמה זיגוג עשוי לטפטף למטה בצד).
מרכיבים שתצטרך
תמצית פטלתמצית פטל
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
7
בואו לעמוד 1 שעה עבור זיגוג להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
מניחים סטנסיל עוגה על גבי עוגה לנפות אבקת קקאו מעל. להסיר בזהירות סטנסיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי