שוקולד מודרני-עוגת פטל
שוקולד מודרני-עוגת פטל נטול גלוטן, קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמן צמחי, סירופ תירס, אפיית קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: הקפה המודרני-עוגות דגים מודרניות, פלאן שוקולד מקסיקני מודרני, ו שוקולד מריר, עוגת פטל והמוס שוקולד-ג'ינג'ר שלה.
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). שמן בנדיבות 9 אינץ ' מחבת springform עם קיצור וקמח קל, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שמן, ביצים, שמנת חמוצה תערובת פודינג עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן להכות על מהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם (או לערבב עם כפית עד מעורבב היטב). מערבבים ב 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס.
אופים 50 עד 60 דקות או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב לחלוטין במחבת על מדף קירור, על 2 שעות.
הסר בזהירות את הצד של מחבת springform.
מניחים עוגה על צלחת הגשה. בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל 3/4 כוס שוקולד צ ' יפס, החמאה, סירופ תירס ותמצית פטל שנחשפו על 30 שניות גבוהות. מערבבים; מיקרוגל 10 עד 20 שניות יותר או עד חלקה. לאט לשפוך זיגוג מעל העוגה; להפיץ לקצה עם מרית אופסט (כמה זיגוג עשוי לטפטף למטה בצד).
בואו לעמוד 1 שעה עבור זיגוג להקשיח.
מניחים סטנסיל עוגה על גבי עוגה לנפות אבקת קקאו מעל. להסיר בזהירות סטנסיל.