קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד פאנה קוטה

שוקולד פאנה קוטה
המתכון שוקולד Panna Cottas יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בסביבה 45 דקות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 199 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא ג'לטין, סוכר, יוגורט יווני דל שומן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום), שוקולד אישי "Panna Cottas", ו תות-לימון Panna Cottas (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין מעל 1/2 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד 1 דקה, ואז מערבבים ולתת לעמוד על 10 דקות יותר עבור ג ' לטין כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
בסיר בינוני, להקציף נשאר 1 1/2 כוסות חלב, סוכר, שוקולד semisweet, וקקאו מעל חום בינוני גבוה עד מהביל, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים תערובת ג ' לטין ומקציפים בעדינות עד שהוא מתמוסס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
בואו מגניב 15 דקות.
6
בקערה גדולה, להקציף יוגורט עם וניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים ומערבבים תערובת שוקולד דרך מסננת משובחת ליוגורט, ואז מערבבים יחד תערובות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
שמן 8 ramekins (2/3 כוס גודל). מחלקים תערובת יוגורט בין ramekins. צ ' יל, מכוסה, עד סט, 4 1/2 שעות ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
הפעל מרית מתכת קטנה בין cottas panna וצדדים של ramekins כדי לשחרר. לטבול ramekins 1 בכל פעם רק מתחת לשוליים במים חמים עד הקצוות של קינוח לרכך, 20 עד 30 שניות; להרים תחתית יבשה של ramekin. הפוך צלחת קטנה על כל אחד. החזק את הצלחת ואת ramekin יחד ולתת שייק מוצק לשחרר את panna קוטה, הקלת אותו בעדינות עם המרית במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
לפזר שבבי שוקולד על קינוחים אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד