קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות21
ציון בריאות0
מגזין

שוקולד פילדלפיה פאדג'

שוקולד פילדלפיה פאדג'
אם יש לך שוקולד בייקר, גבינת שמנת פילדלפיה, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פילדלפיה דלעת מערבולת עוגת גבינה מפילדלפיה קרם C, עוגות שוקולד פאדג'מלא שוקולד פאדג' עוגיה בר וזיגוג מרשמלו מרנג, ו עוגת גבינה שוקולד פילדלפיה לשניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר עד שמנת. בהדרגה להכות בסוכר עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
להוסיף מרכיבים שנותרו; לערבב היטב.
3
מורחים על החלק התחתון של מחבת מרובעת 8 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מקררים כמה שעות או עד המשרד.