קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות21
ציון בריאות0
מגזין

שוקולד פילדלפיה פאדג'

שוקולד פילדלפיה פאדג'
אם יש לך שוקולד בייקר, גבינת שמנת פילדלפיה, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פילדלפיה דלעת מערבולת עוגת גבינה מפילדלפיה קרם C, עוגות שוקולד פאדג'מלא שוקולד פאדג' עוגיה בר וזיגוג מרשמלו מרנג, ו עוגת גבינה שוקולד פילדלפיה לשניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר עד שמנת. בהדרגה להכות בסוכר עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
להוסיף מרכיבים שנותרו; לערבב היטב.
3
מורחים על החלק התחתון של מחבת מרובעת 8 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מקררים כמה שעות או עד המשרד.