קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד קפוא חמאת בוטנים בננה פאי

שוקולד קפוא חמאת בוטנים בננה פאי
שוקולד קפוא חמאת בוטנים בננה פאי דורש על 6 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. אם יש לך בננות, חמאת בוטנים, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : נגיסות בננה עם חמאת בוטנים טבולה בשוקולד קפוא, בננה קפואה-חמאת בוטנים-מילקשייק שוקולד צ'יפס, ו בננה קפואה-חמאת בוטנים-מילקשייק שוקולד צ'יפס.

הוראות

1
מקציפים גבינת שמנת, חמאת בוטנים וסירופ תירס 1/3 כוס יחד עד אור ורך. ממיסים שוקולד וחמאה בסיר קטן על אש נמוכה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
שמיר טרי או טרגון אופציונלישמיר טרי או טרגון אופציונלי
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מוסיפים 3 כפות סירופ תירס ומערבבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
3
פרוסה 1 בננה ולסדר על החלק התחתון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
4
מורחים חצי מתערובת חמאת הבוטנים על פרוסות בננה. למעלה עם חצי מתערובת השוקולד. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
פלפל ארבולפלפל ארבול
5
מפזרים בוטנים מעל העוגה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שום מולבןשום מולבן
6
לכסות ולהקפיא 6 שעות או עד שישב בכלא.
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות לפני חיתוך לתוך טריזים.