שוק טלה מטוגן ביין לבן ברוזמרין
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? שוק טלה מטוגן ביין לבן עם רוזמרין יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מלח ופלפל, רוזמרין, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: שוק טלה צלוי, מאנישביץ-שוק טלה צלוי, ו רביולי כבש מטוגן.
הוראות
במחבת גדולה, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
הוסף שנקס למחבת חמה, וחום כל הצדדים; זה צריך לקחת בערך 12 דקות.
להפחית את החום בינוני נמוך, ולהוסיף שום למחבת; לבשל במשך 30 עד 40 שניות. מערבבים בצל, וממשיכים לבשל עד שקוף, 6 עד 8 דקות. להחזיר את השוקיים למחבת, ומתבלים עם 2 כפיות רוזמרין טרי ומלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים יין, להעלות את החום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות בחוזקה, ומבשלים עד השוקיים עדינים מאוד כאשר פירסינג עם סכין, 2 עד 2 1/2 שעות. הפעל פעם או פעמיים במהלך הבישול, ולהוסיף מים לפי הצורך כדי לשמור על רמה מקורית של נוזל.
מגישים שאנקס מעוטר בספרי רוזמרין.