שזיף ואגוז פריך עם גלידת זנגביל
שזיף ואגוז פריך עם גלידת זנגביל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 677 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. אם יש לך קורנפלור, סוכר חום זהוב, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 34%. מתכונים דומים: שזיף ואגוז פריך, גלידת שזיף וג'ינג'ר שמנמנה, ו שזיף קלוי, ג'ינג'ר וגלידת דבש.
הוראות
מערבבים הראשון 7 מרכיבים בקערה גדולה.
מוסיפים חמאה ומשפשפים בקצות האצבעות עד לגושים לחים קטנים. מכסים ומקררים 20 דקות. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. שמור בקירור.)
גלידת מיקרוגל במרווחים של 5 שניות רק עד שהתרכך מעט.
מערבבים גלידה וג ' ינג ' ר בקערה בינונית כדי להתמזג. כיסוי להקפיא. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור קפוא.)
מחממים תנור ל 204°. שזיפים, סוכר, קורנפלור, ווניל בקערה.
בואו לעמוד עד הסוכר מתמוסס, זורק מדי פעם, על 5 דקות.
העברת תערובת שזיף לתבנית אפיית זכוכית 11x7 אינץ'.
אופים עד ציפוי הוא חום זהוב כהה ופירות מבעבע, כ 40 דקות.
העבר קריספ למדף וקריר מעט, כ -30 דקות.
סקופ חם פריך לתוך קערות רדודות. מעל כל אחד עם כף גלידה.