שטרודל חזיר וגבינה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם תחליף ביצה, פטרוזיליה, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Ham Hawaiian ומחווני גבינה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, להמס חמאה. מערבבים בקמח עד חלקה. מערבבים בהדרגה בחלב. מביאים לרתיחה; לבשל ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד מעובה.
להוסיף בשר חזיר; לחמם דרך.
הסר מהחום. מערבבים גבינה שוויצרית ו 2 כפות גבינת פרמזן עד שוויצרי נמס; להפריש. במחבת nonstick מצופה ספריי בישול, לבשל ולערבב תחליף ביצה על חום בינוני עד סט לחלוטין. מערבבים לתוך תערובת גבינה.
עבור כל שטרודל, מניחים גיליון אחד של בצק פילו על משטח העבודה עם צד קצר מולך (לשמור על הבצק שנותר מכוסה בנייר שעווה כדי למנוע ייבוש). בצק מעייל עם ספריי בישול; מקפלים לחצי לאורכו. מעיל עם ספריי בישול; שפריץ עם תרסיס בטעם חמאה.
מפזרים 1 כפית פירורי לחם.
מורחים קצת תערובת ביצה על שליש התחתון של הבצק ל בתוך 3/4 ב. של תחתית וצדדים. לקפל בצדדים.
מגלגלים בצק, החל בסופו של דבר עם תערובת ביצים.
מניחים את צד התפר על תבנית אפייה ungreased. מעיל עם ספריי בישול; שפריץ עם תרסיס בטעם חמאה.
אופים ב 375° במשך 15-18 דקות או עד חום זהוב ומילוי מחומם דרך (מילוי עשוי להרחיב ולצאת מהבצק במהלך האפייה).
מפזרים כל אחד עם פטרוזיליה וגבינת פרמזן נותרת.