קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

שטרודל פטריות וטרגון עם רוטב מדיירה

שטרודל פטריות וטרגון עם רוטב מדיירה
פטריות & שטרודל טרגון עם רוטב מדיירה לוקח בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, ארזו פטריות כפתורים, ארזו פטריות שטוחות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו שעועית ירוקה עם רוטב פטריות-מדיירה, פטריות בר, שטרודל גבינת צ'ארד ועז שוויצרי עם רוטב סיידר בורבון, ו בשר בקר צלוי עם רוטב מדיירה פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטגנים את הבצל ב -50 גרם של החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
2
מוסיפים את פרוס שטוח פטריות ערמונים, ואז לרכך במשך 5 דקות. מערבבים את פטריות שיטאקה ושום, ואז להפוך את החום ומבשלים די בעוז לנהוג את לחות רבה ככל האפשר. מערבבים במדיירה, טרגון, פירורי לחם ועגבניות, ואז לקחת את המחבת את החום.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מדיירהמדיירה
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
3
במחבת נפרדת, לבשל את הפטריות כפתור וצנוברים בחמאה הנותרת עד האגוזים הם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4
מוסיפים את תערובת פטריות ועגבניות, ואז מגניב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
להניח גיליון של פילו על משטח העבודה מברשת עם שמן. למעלה עם גיליון אחר, מברשת שוב, ולאחר מכן להמשיך עד שיש לך ערימה של 4 גיליונות של מאפה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
6
מורחים מחצית המילוי לאורך הארוך ביותר, משאירים כמה cms בכל קצה. מקפלים את הבצק מסתיים מעל המילוי, להפשיל כמו סיגר, ואז בזהירות להרים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מברשת עם יותר שמן, ואז לקרוע את גיליון filo האחרון לרצועות, לכווץ ולמקם חצי על גבי לקשט. חזור עם שאר הבצק ומילוי לעשות שטרודל שני, ואז להירגע עד מוכן לבשל. ניתן לעשות 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
8
כדי לשרת, אופים בתנור שחומם מראש ב 200C / מאוורר 180c / גז 6 במשך 30 דקות או עד הזהב ומחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
9
מגישים בפרוסות, מפוזרים עם צנוברים נוספים טרגון, עם רוטב מדיירה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מדיירהמדיירה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

שטרודל עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "