שטרודל פטריות וטרגון עם רוטב מדיירה
פטריות & שטרודל טרגון עם רוטב מדיירה לוקח בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, ארזו פטריות כפתורים, ארזו פטריות שטוחות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו שעועית ירוקה עם רוטב פטריות-מדיירה, פטריות בר, שטרודל גבינת צ'ארד ועז שוויצרי עם רוטב סיידר בורבון, ו בשר בקר צלוי עם רוטב מדיירה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים את הבצל ב -50 גרם של החמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את פרוס שטוח פטריות ערמונים, ואז לרכך במשך 5 דקות. מערבבים את פטריות שיטאקה ושום, ואז להפוך את החום ומבשלים די בעוז לנהוג את לחות רבה ככל האפשר. מערבבים במדיירה, טרגון, פירורי לחם ועגבניות, ואז לקחת את המחבת את החום.
במחבת נפרדת, לבשל את הפטריות כפתור וצנוברים בחמאה הנותרת עד האגוזים הם זהובים.
מוסיפים את תערובת פטריות ועגבניות, ואז מגניב.
להניח גיליון של פילו על משטח העבודה מברשת עם שמן. למעלה עם גיליון אחר, מברשת שוב, ולאחר מכן להמשיך עד שיש לך ערימה של 4 גיליונות של מאפה.
מורחים מחצית המילוי לאורך הארוך ביותר, משאירים כמה cms בכל קצה. מקפלים את הבצק מסתיים מעל המילוי, להפשיל כמו סיגר, ואז בזהירות להרים על תבנית אפייה.
מברשת עם יותר שמן, ואז לקרוע את גיליון filo האחרון לרצועות, לכווץ ולמקם חצי על גבי לקשט. חזור עם שאר הבצק ומילוי לעשות שטרודל שני, ואז להירגע עד מוכן לבשל. ניתן לעשות 1 יום קדימה.
כדי לשרת, אופים בתנור שחומם מראש ב 200C / מאוורר 180c / גז 6 במשך 30 דקות או עד הזהב ומחומם דרך.
מגישים בפרוסות, מפוזרים עם צנוברים נוספים טרגון, עם רוטב מדיירה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
שטרודל עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "