קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 55 דק.
מנות3
ציון בריאות17
מגזין

שטרודל תפוחים של מאמו

שטרודל תפוחים של מאמו
שטרודל התפוח של מאמו עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 102 גרם של שומן, וסך הכל 1806 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו בצק פילו, שמן צמחי, אננס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-55 דקות. נסו שטרודל תפוחים (שטרודל apfel), חביתיות תפוחי אדמה מעט מותאמות מאמו, ו שטרודל תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כאשר אתה מקלף וקוביות את התפוחים, מפזרים מיץ לימון ומערבבים לעתים קרובות כדי למנוע בראונינג, או לזרוק במים קרים עם קצת מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מניחים את התפוחים לתוך סיר גדול על הכיריים מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את האננס, סוכר, 1 כוס מים ומלח. לבשל עד הלחות מתאדה ועקביות של הפרי הנותר עבה יותר משמר, 30 עד 35 דקות. מערבבים לעתים קרובות כדי למנוע שריפה בתחתית. מגניב, אז מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מקררים את מילוי התפוח לפחות בן לילה. מילוי יחזיק מעמד במקרר עד שבוע במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בסיר, להמיס את החמאה על אש נמוכה מאוד. קצף לבן ייווצר כמו השכבה העליונה. תוריד את הקצף עם כפית. לאחר שהקצף מוסר, מוסיפים את השמן. מערבבים ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
על גיליון נייר שעווה, להניח את השכבה הראשונה של בצק פילו. (הבצק מתייבש במהירות, ולכן לשמור על שכבות אחרות לא בשימוש מכוסה במטלית לחה על גיליון נייר שעווה.) באמצעות מברשת מאפה, בעדינות לצחצח את תערובת חמאה / שמן על כל גיליון הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
9
מפזרים את תערובת פירורי הלחם על פני השטח כולו. חזור על 4 שכבות נוספות, כך שלכל גליל יש סך של 5 שכבות של בצק פילו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
באמצעות כף, להוסיף שורה של התפוח מילוי סנטימטר או שניים מהחלק התחתון של הבצק. אין overstuff או שטרודל יתפוצץ בעת האפייה. הרם את הקצה התחתון של נייר שעווה בשתי הידיים, כל אחד על שליש הדרך מן הקצוות החיצוניים לתמוך פילו כפי שאתה מגלגל את הבצק, סגנון ג ' לירול. כשאתם מתגלגלים, מקפלים את הצדדים פנימה כדי ליצור קצוות אטומים כשאתם ממשיכים לסוף. לסיים עם הצד התפר למטה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מעיל תבנית אפייה עם תערובת חמאה / שמן ומניח את הבצק מגולגל הראשון על המחבת עם התפר פונה כלפי מטה. לאחר מכן מברשת את רול בכל רחבי עם תערובת חמאה / שמן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
12
חזור על השלבים שלמעלה עד שתמלא את מחבת העוגיות עם הלחמניות אך שמור לפחות רוחב של גליל בין כל אחת מהן. שמור לפחות 2 עד 3 אינץ ' בין הלחמניות על תבנית האפייה כדי להבטיח אפילו בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
אופים עד חום זהוב, 40 עד 45 דקות, בהתאם לתנור שלך. במהלך האפייה, למרוח 4 עד 5 פעמים עם תערובת חמאה / שמן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
חותכים לחתיכות בעוד עדיין חם כך הקרום לא לשבור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר