קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

שיבולת שועל-ביסקוויטים קינמון

שיבולת שועל-ביסקוויטים קינמון
המתכון שיבולת שועל-ביסקוויטים קינמון מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 354 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים ממש אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. אם יש לך כל המטרה קמח, סוכר קינמון, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגיות קינמון שיבולת שועל, עוגיות מייפל-שיבולת שועל, ו עוגיות מייפל-שיבולת שועל.

הוראות

1
מערבבים את הקמחים, שיבולת שועל, מלח, אבקת אפייה וקינמון יחד ביסודיות. מערבבים את הסוכר ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
חותכים את החמאה עם חותך מאפה או האצבעות שלך (מעבד מזון יהיה בסדר מדי) עד התערובת דומה פירורים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
3
הוסף את חצי & חצי ומערבבים היטב. השתמשתי בכל הסכום, אבל אולי כדאי לך להתחיל עם רק 3/4 כוס כדי לוודא הבצק הוא עדיין מוצק מספיק כדי להתמודד. הבצק צריך להיות רך, אבל לא כל כך רך, כי אתה לא יכול לעצב אותו לתוך מעגל.לזרוק את הבצק החוצה על פיסת נייר קלף ולעצב אותו למעגל 8 אינץ 'קצת פחות מ אינץ' עבה. הרטבת הידיים שלך בקלילות מאוד יעזור עם החלק הזה. להבקיע את הבצק ל 6 משולשים אבל לא להפריד אותם עדיין.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
שים את מעגל המשולשים על צלחת להקפיא במשך כמה שעות או עד נוקשה. כאשר נוקשה, להפריד את המשולשים ולשים בשקית במקפיא.כאשר אתה מוכן לאפות את הלחמניות, להסיר מן התיק ולהגדיר על תבנית אפייה. מחממים תנור ל 375 מעלות F. לשפשף לחמניות עם תערובת של ביצה וחלב אם תרצה או רק מברשת עם קצת חצי. אתה יכול גם לפזר את צמרות עם סוכר קינמון אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
אופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה