שיבולת שועל עוגת שוקולד צ'יפס
אם יש לך אבקת אפייה, גבינת שמנת, כפות קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת שיבולת שועל עם שבבי שוקולד, שיבולת שועל עוגת שוקולד צ'יפס, ו שיבולת שועל עוגת שוקולד צ'יפס עם ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
כדי להפוך את העוגה: מחממים תנור ל 37
חמאה הצדדים ותחתית של 9x13 תבנית אפייה.לזרוק שוקולד צ ' יפס עם ליקר בקערה קטנה.
מפזרים 2 כפות קמח על הצ ' יפס ולזרוק עד מצופה. תניח בצד.
חום 1 & 1/4 כוסות מים רותחים.
מניחים את שיבולת השועל וחמאה בקערה גדולה.
יוצקים מים רותחים על תערובת שיבולת שועל. המתן 30 שניות, ואז מערבבים כדי להרטיב שיבולת שועל ולהמיס את החמאה. להפריש במשך 25-30 דקות.
להקציף ביצים, סוכרים, מלח, סודה לשתייה, אבקת אפייה וקינמון. מקפלים בשיבולת שועל, ערבוב עד משולב היטב. מקפלים בקמח שנותר, ולאחר מכן מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים 40-45 דקות עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל עבור 30 minutes.To הפוך את הציפוי: מקציפים חמאה עד חלקה.
מוסיפים גבינת שמנת ומכים עד בשילוב. מקציפים בממתקים סוכר ותמצית וניל עד חלקה (בערך 1 דקה). מכסים קערה ומקררים לפחות 30 דקות.
מורחים שכבה דקה של ציפוי על עוגה. צ ' יל במשך 15 דקות לפני ההגשה.חנות עוגה מכוסה במקרר עד 3 ימים.