קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות9
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שיבולת שועל עוגת שוקולד צ'יפס

שיבולת שועל עוגת שוקולד צ'יפס
אם יש לך אבקת אפייה, גבינת שמנת, כפות קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת שיבולת שועל עם שבבי שוקולד, שיבולת שועל עוגת שוקולד צ'יפס, ו שיבולת שועל עוגת שוקולד צ'יפס עם ציפוי גבינת שמנת.

הוראות

1
כדי להפוך את העוגה: מחממים תנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
חמאה הצדדים ותחתית של 9x13 תבנית אפייה.לזרוק שוקולד צ ' יפס עם ליקר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מפזרים 2 כפות קמח על הצ ' יפס ולזרוק עד מצופה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
4
חום 1 & 1/4 כוסות מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
5
מניחים את שיבולת השועל וחמאה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
יוצקים מים רותחים על תערובת שיבולת שועל. המתן 30 שניות, ואז מערבבים כדי להרטיב שיבולת שועל ולהמיס את החמאה. להפריש במשך 25-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
7
להקציף ביצים, סוכרים, מלח, סודה לשתייה, אבקת אפייה וקינמון. מקפלים בשיבולת שועל, ערבוב עד משולב היטב. מקפלים בקמח שנותר, ולאחר מכן מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
סוכריות תפוז, או סוכר תפוזסוכריות תפוז, או סוכר תפוז
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שיבולת שועלשיבולת שועל
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
8
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
9
אופים 40-45 דקות עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל עבור 30 minutes.To הפוך את הציפוי: מקציפים חמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
10
מוסיפים גבינת שמנת ומכים עד בשילוב. מקציפים בממתקים סוכר ותמצית וניל עד חלקה (בערך 1 דקה). מכסים קערה ומקררים לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שמיר טרי או טרגון אופציונלישמיר טרי או טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
11
מורחים שכבה דקה של ציפוי על עוגה. צ ' יל במשך 15 דקות לפני ההגשה.חנות עוגה מכוסה במקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
פלפל ארבולפלפל ארבול