קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

שיבולת שועל עם תפוחים, אגוזי לוז, זרעי פשתן

שיבולת שועל עם תפוחים, אגוזי לוז, זרעי פשתן
שיבולת שועל עם תפוחים, אגוזי לוז, זרעי פשתן נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. לכו לחנות ותביאו סוכר חום, תמצית ונילן, אגוזי לוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: חביתיות שיבולת שועל זרעי פשתן, שיבולת שועל זרעי פשתן עם אוכמניות, ו שיבולת שועל מתוקה וקרם עם זרעי פשתן ואוכמניות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים אגוזי לוז על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
אופים ב 350 במשך 15 דקות, ערבוב פעם אחת. להפוך אגוזים על מגבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מגלגלים מגבת, משפשפים עורות. דק קוצצים אגוזים, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מערבבים חלב ו-5 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מערבבים וניל. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מפזרים אגוזי לוז, סוכר חום, ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה