שיטאקי ובצל ירוק לו מיין
מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. מתכון טבעוני זה מגיש 8 . אם יש לכם שמן canolan, מירין, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: כרוב ניצנים ושיטאקה לו מיין, עוף ג'ינג'ר, שיטאקי ומרק בצל ירוק, ו מוקפץ מטוגן Lo מיין עם כרוב חרוך, Shiitake, ו עירית.
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, מבשלים את האטריות עד מכרז; מוסיפים את אפונה השלג לאטריות ב 2 הדקות האחרונות של בישול.
מסננים את האטריות ואת אפונה שלג ולשטוף מתחת למים קרים עד קריר. בקערה קטנה, מערבבים את רוטב הסויה עם המירין ושמן שומשום.
במחבת גדולה מאוד, עמוקה, חום 2 כפות של שמן קנולה עד מנצנץ.
מוסיפים את שיטאקה ומבשלים על חום גבוה בינוני, ללא הפרעה, עד השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים את כף 1 הנותרים של שמן קנולה, בצל ירוק זנגביל ומערבבים ומטגנים עד שהבצלונים מתרככים, כ -3 דקות.
מוסיפים את המים ומבשלים על חום מתון, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית המחבת, 1 דקה.
מוסיפים את האטריות, אפונה שלג ותערובת רוטב סויה למחבת ומבשלים, משליכים את האטריות עד מחומם דרך, על 2 דקות.
מוסיפים את הכוסברה, מעבירים לקונוסים עלה בננה או קערות ומגישים.