שיפודי דיונון בגריל עם חמאת אנשובי
שיפודי דיונון בגריל עם חמאת אנשובי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 268 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. אם יש לכם דיונון, מיץ לימון, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו דיונון בגריל עם סלט חסה & מנטה, פטרוזיליה, אנשובי פסטו, ירקות בגריל כריכי חמאה אנשובי, ו סינטה בגריל עם אנשובי-חמאת לימון וברוקולי רב (מתכונים דומים).
הוראות
משרים שנים עשר שיפודי עץ 8 אינץ ' במים במשך כ 20 דקות.
חתוך את זרועות הדיונון בחתיכה אחת.
חותכים את הגופים לרוחב לטבעות 1 אינץ'. חוט 3 או 4 חתיכות של גוף דיונון על כל שיפוד ולסיים עם 1 או 2 זרועות.
בקערה קטנה, באמצעות מזלג, מועך את האנשובי עם החמאה עד מעורבב. מערבבים במיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל.
להדליק גריל או לחמם מראש מחבת גריל עד חם מאוד.
מברישים את שיפודי הדיונון בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל על אש חמה או על אש גבוהה עד חרוך קל ופשוט מבושל, על 1 דקה לכל צד.
מעבירים את שיפודי הדיונון לצלחת מחוממת ומטפחים אותם בנדיבות עם חמאת האנשובי.
המלצת יין: יין מבעבע עם חומציות חדה מאוד יאזן את המלחות של הדיונון בגריל, כמו גם את פחזניות תפוחי האדמה במתכון להלן. נסה גם נקי, לימוני, שמנת nonvintage נינו פרנקו Proscco di Valdobbiadene Rustico או מלא, יבש לחלוטין 1994 Gini Brut Gran Cuve Millesimo.