קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

שיפודי טלה בגריל בסגנון טנדורי

שיפודי טלה בגריל בסגנון טנדורי
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, שיפודי טלה בגריל בסגנון טנדורי עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 293 קלוריות. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. 33 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. אם יש לכם אבקת כמון, פלפל סדוק, זרעים מתרמילי הל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 85%. שיפודי טלה בגריל בסגנון טנדורי, שיפודי טלה טנדורי עם סלט פריך ורייטה, ו טנדורי בגריל - כתף כבש במרינדה יוגורט עם בצל בגריל ושעועית ירוקה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 4 שיפודי עץ (ספוג במשך 2 שעות במים) או 4 שיפודי מתכת
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
3
מחממים את הכמון, הגראם מסאלה והל במחבת יבשה, על אש נמוכה, עד לריחני, בערך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את אבקת הבצל והשום ואז מעבירים את התערובת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את היוגורט, הפפריקה, אבקת הקארי, הכוסברה, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
6
משחילים 4 קוביות טלה על כל שיפוד, לסירוגין עם חתיכות בצל ירוק ומשאירים כ-1/3 מהשיפוד כידית. מסדרים אותם בתבנית אפייה מזכוכית רדודה ויוצקים עליהם את תערובת היוגורט, (הופכים לציפוי במידת הצורך). אפשר למרינדה במשך שעה 1 עד לילה, במקרר.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מברישים את הגריל במגבת נייר משומנת ומחממים אותו לבינוני-גבוה. מסדרים את השיפודים בזווית לסימני גריל נחמדים וצולים 3 עד 4 דקות לכל צד לבינוני-נדיר, 5 עד 6 דקות לכל צד לבינוני.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מעבירים את השיפודים לפלטת הגשה ומקשטים עם טריזי ליים וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
מגישים עם אורז בסמטי עם כוסברה או אורזו עם תרד וחמאה וצד של ראיטה (רוטב יוגורט עם ירקות), אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטיאורז בסמטי
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
RaitaRaita
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי