שיפודי תירס בגריל עם חמאת צ'יפוטלה - כוסברה
מתכון זה מכין 4 מנות עם 545 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן כל אחד. אם $ 1.89 למנה נופל בתקציב שלך, שיפודי תירס בגריל עם חמאת צ'יפוטלה - כוסברה עשויים להיות מצוינים ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, עלי כוסברה טריים, תירס אוזניים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו דג בגריל על תירס טרי עם חמאת כוסברה צ'יפוטלה, תירס בגריל עם חמאת כוסברה, ו תירס בגריל עם חמאת צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: שיפודי עץ בגודל 6 אינץ', ספוגים במים למשך 30 דקות
מניחים את התירס על הגריל, סוגרים את המכסה וצולים במשך 15 עד 20 דקות, הופכים כל 5 דקות, או עד שהגרעינים רכים.
מוציאים מהגריל, מניחים להתקרר מעט, מסירים קליפות וחותכים לסיבובים בגודל 1 אינץ'.
שלב את החמאה, הצ ' יפוטלה, השום, הכוסברה, המלח, הפלפל והדבש במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
משפדים את התירס על שיפוד 1 (כך שהתירס מונח שטוח), ומתבלים במלח ופלפל. גריל במשך 2 עד 3 דקות לכל צד עד חרוך מעט.
מוציאים ומברישים מיד בחמאה ומקשטים בכוסברה קצוצה.