שכבת גבינת תרד לוקחת בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 405 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.55 דולר למנה. אם יש לכם חמאה, חלב, פלפל חריף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 80% , וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שכבות גבינה וכרישה , שכבות ארוחת בוקר ושכבות איכר עם קייל ועגבניות .
הוראות
1
במחבת גדולה מטגנים את הבצל והפלפלים בחמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק, חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
2 כפות חומץ סיידר או יין אדום
1 כוס עגבניות מיובשות (מצנצנת, או אם מיובשת ספוגה במים חמים)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&M קטן לאפייה
2
מסירים מהאש. מערבבים תרד ודגנים. כף לתוך 11 אינץ' משומן. x 7 אינץ'. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
מקל של מסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
4
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, החלב, הבייקון, החרדל, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
משחת צ'ילי אדום תאילנדי
16 (6 אינץ') שיפודים
תפוחי אדמה, מקולפים, חתוכים לקוביות 1/2 אינץ'
קישוטי ממתקים
קמח ארפס (כגון PAN®)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בתוספת 1/8 כוס שמן זית
5
יוצקים מעל גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
6
אופים בחום של 325 מעלות במשך 45-50 דקות או עד שהסכין הננעצת ליד המרכז יוצאת נקייה.