שלושה פני ירקות עם טרגון-בזיליקום פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שלושה פנה ירקות עם טרגון-בזיליקום פסטו. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 737 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, בזיליקום, עלי טרגון מ 10 עד 12 גבעולים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. נסו פלפל אדום קלוי ובזיליקום פסטו פני פיקוליני, עוף בזיליקום פסטו עם אלפרדו פנה ועגבניות מיובשות, ו פסטו פנה שמנת עם סרטי ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים סיר גדול של מים לרתיחה עבור פסטה. מלח את המים ולהוסיף פסטה לבשל אל דנטה או, עם ביס אליו.
חותכים חניתות אספרגוס לחתיכות 2 אינץ ' בזווית.
חותכים קישואים לצורות גפרור.
חותכים שעועית ירוקה או שעועית ירוקה לחתיכות 2 אינץ ' בזווית.
מוסיפים ירקות לפסטה לאחר שפנה מבשלת כ-5 דקות. לבשל ירקות ופסטה יחד 2 דקות. בעוד פסטה מבשלת, צנוברים טוסט במחבת קטנה עד הזהב, ואז מגניב.
מניחים אגוזים, בזיליקום, טרגון, פטרוזיליה, גרידת לימון, שום, גבינה וקצת מלח ופלפל במעבד מזון. הפעל את המעבד וזרם בשמן זית כתית מעולה עד ליצירת רוטב עבה. לגרד פסטו לתוך צלחת גדולה, רדודה המגישה.
הוסף מצקת של מי פסטה חמים, עמילניים לפסטו.
מסננים פנה וירקות ולהוסיף מיד פסטו. לזרוק פסטה מעיל וירקות באופן שווה. להתאים מלח ופלפל, לפי הטעם.
מגישים עם גבינה מגוררת נוספת לעבור ליד השולחן.;