שליו שלם עם אורז דביק עם נקניק סיני הוא מתכון סיני המגיש 8. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 484 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. אם יש לכם שמן סויה, סוכר, רוטב סויה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אורז דביק עם נקניק סיני, אורז דביק עם נקניק סיני וצדפות מיובשות, ו דייסת אורז דביקה עם עוף, עשב לימון וביצי שליו.
הוראות
1
שוטפים את האורז 2 פעמים בקערת מים קרים ומסננים. בסיר גדול בתנור, שלבו את האורז, הנקניקיות, הערמונים, הסוכר, רוטב הסויה, הצדפות המיובשות, אגוזי הגינגקו, החזיר, התמרים, היין והשרימפס המיובש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס מיובש
ערמונים
צלי חזיר שלם, קצוץ
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
תאריכים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים 3 כוסות מים זעירות, מכניסים לתנור אדים ומבשלים עד שהם מבושלים ורכים, 30 עד 45 דקות. מקפלים פנימה את האדממה. טועמים ומתאימים את הסוכר, רוטב הסויה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים להתקרר ואז מקפלים פנימה את הבצל הירוק. ממלאים בערך 1/2 כוס מתערובת האורז לכל שליו.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שליו
אפונה גויה®
1
מכניסים את הבצל הירוק לקערה, מכסים בשמן ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. טוחנים בבלנדר ומסננים דרך מסננת דקה מאוד, לוחצים בעדינות כדי לחלץ את העיסה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
קפה מבושל חזק וחם
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1
במחבת קטנה מחממים את השמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
קולים את עירית השום, מתבלים במלח, עד לקרמל מעט. אתה יכול להוסיף מעט מים כדי לעזור לבשל את העירית לפני הצריבה, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים מחבת גדולה עם מעט שמן. צורבים את חזה הציפורים כלפי מטה ואז מכניסים לתנור עד להזהבה, 2 עד 3 דקות. ואז הופכים את הציפורים וחוזרים על התהליך בצד השני, מבשלים עד שהציפורים מבושלות והאורז מחומם.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מגישים את כל השליו על מצע ניצני עירית עם כמה נקודות שמן בצל ירוק לקישוט הצלחת.