שמונה שכבות טאקו להפיץ
לא הרבה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. נסו ארבע שכבות גבינה להפיץ, 7 מטבל טאקו שכבה, ו מטבל טאקו שכבה שמונה (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' זיתים שחורים, פרוסים או קצוצים 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בצל ירוק, קצוץ 170 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. ממרח אבוקדו קפוא, מופשר 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר רוטב פיקנטה או רוטב טאקו 1/4 כוס 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר חסה, גרוסה 227 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. שעועית מטוגנת 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גבינת מונטריי ג'ק גרוסה או 1 גבינת צ' דר גרוסה כוס 227 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. 3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות 2 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר עגבניות, קצוץ 16 שרימפס וורידים 6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות) יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר 2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.