שמיר תפוחי אדמה
שמיר תפוחי אדמה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לך חמאה, גבינת gruyère גס, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 39%. נסו שומר-תפוחי אדמה מוקרמים, תפוחי אדמה ושומר גראטן, ו שומר ותפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232° עם מתלה בשליש התחתון של התנור. חמאה 2 ליטר רדוד flameproof מחבת gratin או תבנית אפייה (לא זכוכית.)
חותכים בריכות שומר וקוצצים מספיק כדי למדוד 1 כף. תניח בצד.
מנותקים ומשליכים גבעולים. רבעון שומר לאורכו לחתוך דק מאוד עם מבצעה לתוך קערה גדולה.
לקלף תפוחי אדמה לחתוך דק מאוד עם מבצעה לקערה.
מוסיפים חמאה עם 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ולזרוק למעיל.
מעבירים ירקות למאכל gratin, מפזרים אותם בשכבה זוגית, ומכסים בחוזקה בנייר כסף.
אופים 30 דקות, ואז להפחית את התנור ל 350 ° F ולהמשיך לאפות עד ירקות רכים, 20 עד 25 דקות יותר.
הסר מהתנור ולהסיר רדיד, ואז מפזרים gratin באופן שווה עם גבינה.
מחממים broiler ו broil gratin 4 עד 5 סנטימטרים מחום רק עד גבינה הוא מוזהב קלות 4 עד 5 דקות.
תן gratin לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.