שמן זית-ארטישוקים מטוגנים וסופריטו
ארטישוק ושמן זית וסופריטו עשויים להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם סלרי, נורת שומר, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארטישוקים מטוגנים בשמן זית ולימון, ארטישוקים מטוגנים בשמן זית ולימון, ו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים.
הוראות
חותכים 2 לימונים במחצית; לסחוט מיץ לתוך מים, ושחרר לימונים במים. מקלפים עלים קשיחים מבחוץ מארטישוקים.
חותכים קצות גזע; לקצץ על 1/2 אינץ ' מכל העליון.
חותכים ארטישוק גזוז בחצי אורך; מיד במקום במים מוכנים.
מחממים שמן זית בסיר גדול שאינו מגיב על אש בינונית-נמוכה. מערבבים בשומר ו-5 המרכיבים הבאים. פרוס נשאר לימון, להסיר זרעים, ומניחים בתערובת שומר. מערבבים במלח ופלפל. לכסות ולבשל 15 דקות.
מסננים ארטישוקים, ומוסיפים לתערובת שומר. מכסים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 30 דקות או עד ארטישוק רך.
הסר עלה דפנה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.