עוגת בננה עם שמנת חמוצה יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 441 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם ביצים, אגוזי מלך, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שמנת חמוצה בננה קפה עוגה, שמנת חמוצה בננה קפה עוגה, ו בננה-שמנת חמוצה עוגת קפה עם סוכר חום-פקאן מערבולת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. בעדינות מעיל מחבת 12 כוס עם ספריי בישול ירקות. בקערה קטנה, לשלב את שבבי שוקולד, אגוזי מלך, 1/2 כפית קינמון, וסוכר 1/4 כוס. תניח בצד. בקערה גדולה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, להכות את החמאה עם הסוכר שנותר עד אור ורך. להפחית את המהירות כדי להאט, להוסיף את שאר הקינמון ואת שאר החומרים, להכות 3 דקות או רק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/2 כפית חלב 2%
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מקלות קינמון קצרים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים שליש סוכר אגוז שוקולד על החלק הפנימי של המחבת. זרוק בחצי הבלילה בכפית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים שליש נוסף של תערובת הסוכר שוקולד אגוז העליון עם הבלילה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מפזרים את הסוכר שוקולד אגוז הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
אופים 40 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל. הפוך את עוגת הקפה מתוך המחבת להתקרר לחלוטין לפני החיתוך.