שעועית אדומה ואורז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית אדומה ואורז. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, אורז ושעועית פורטוריקנית (שעועית ורודה), ו אורז שעועית צרפתית, אורז צרפתי בריא עם זרעי פשתן (מתכונים דומים).
הוראות
בייקון קצוץ Sauté בסיר 4 ליטר כבד מעל חום בינוני גבוה עד בייקון הוא חום ושומן הוא שניתנו, על 5 דקות.
מוסיפים בצל, פלפל אדום, ושום; sauté עד בצל הוא זהוב, על 5 דקות.
מוסיפים אורז ומערבבים עד מצופה, על 1 דקה. מערבבים עלי דפנה, רסק עגבניות, כמון, פפריקה ומלח.
מוסיפים 4 כוסות מים ושעועית ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; לכסות ולבשל עד אורז רך ונוזל נספג, על 18 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד מכוסה 10 דקות. אורז עם מזלג.
מעבירים אורז לקערה ומגישים.