קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית אפויה ברוטב עגבניות

שעועית אפויה ברוטב עגבניות
שעועית אפויה ברוטב עגבניות היא מנה צדדית המגישה 8. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רסק עגבניות, פטרוזיליה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. 452 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. עוף ושעועית אפויה ברוטב עגבניות, שעועית אפויה עגבניות של שירלי, ו שעועית ירוקה עם רוטב עגבניות דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
להשרות את השעועית במים: מראש להשרות את השעועית, או על ידי כיסוי עם שני סנטימטרים של מים ושריית לילה, או על ידי שפיכת מים רותחים מעליהם ושריית אותם במשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מסננים שעועית, מכסים במים, מבשלים עד מכרז: 
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מסננים את השעועית ולשים אותם בסיר בגודל בינוני לכסות עם 2 סנטימטרים של מים. מביאים לרתיחה, מכסים, מפחיתים את החום לרתיחה נמוכה ומבשלים עד שהשעועית רכה מספיק כדי לאכול, בערך 1 שעה, פחות או יותר 15 דקות, תלוי בת כמה השעועית (שעועית מבוגרת ייקח יותר זמן לבשל).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מבשלים בייקון או pancetta: מחממים התנור ל 163°. ב 3 או 4 ליטר כבד תחתית, חסין תנור, סיר lidded כגון תנור הולנדי, לחמם את שמן הזית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מוסיפים את הבייקון או את הפנצ ' טה ומבשלים לאט עד להשחמה קלה ופריך.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
6
בצל מטוגן: 
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומגבירים את החום לגובה בינוני. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים מתחילים חום. השתמש בכף עץ כדי לגרד כל חתיכות משחימים את החלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים שום, פתיתי צ ' ילי, מרווה, ואז מוסיפים עגבניות ומניות: 
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
9
מוסיפים את השום, פתיתי צ ' ילה ומרווה ומבשלים 1-2 דקות, ואז מוסיפים את הדבש ואת רסק העגבניות. מערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שום גויה®שום גויה®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
10
מוסיפים את העגבניות או רוטב העגבניות ואת המניה. להביא לרתיחה. טעם למלח ולהוסיף כמה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מסננים את השעועית ומוסיפים אותם לסיר. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מכסים את הסיר ומבשלים בתנור 163° במשך 1 שעה ו 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
אם עדיין קצת רטוב, להסיר את הכיסוי ומבשלים 15 דקות יותר.
4
שים לב כי זמן הבישול יהיה תלוי בכמה דברים, החשוב ביותר להיות איך ביסודיות את השעועית היו מבושלים מלכתחילה כאשר הם היו מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
5
אם השעועית עדיין קצת קשה כאשר הם נכנסים לתנור, זה עלול לקחת כמה שעות כדי לרכך אותם, לאחר עגבניות ודבש נוספו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מוסיפים פטרוזיליה וחומץ בלסמי: ממש לפני ההגשה, מערבבים בעדינות את הפטרוזיליה הקצוצה והחומץ הבלסמי. טעם של מלח, להוסיף יותר אם יש צורך לטעום.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.