שעועית ירוקה אלפרדו עם רביולי גבינה
אלפרדו שעועית ירוקה עם רביולי גבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם רוזמרין, רביולי מלא גבינה, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. מתכונים דומים: שעועית ירוקה אלפרדו עם רביולי גבינה, רביולי גבינה ברוטב דלעת אלפרדו, ו שעועית ירוקה וסלט רביולי שאלות.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; להתחמם.
להמיס חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; להוסיף שעועית ירוקה, שום, רוזמרין, ו 6 דקות סאוט או עד שעועית הם פריך במכרז.
מוסיפים את הקצפת למחבת, ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. לבשל, ערבוב כל הזמן, 10 דקות.
להחזיר תערובת שעועית ירוקה למחבת; להוסיף יין ופלפל, ומבשלים 5 דקות. מערבבים 2 כפות גבינה.
מגישים מעל רביולי, ומפזרים באופן שווה עם הנותרים 2 כפות גבינה.