שעועית ירוקה וערמונים עם ויניגרט תאריך
לך לחנות ותביא את פפר, שאלוט, דייטים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו שעועית ירוקה וחרדל, שעועית ירוקה עם ויניגרט בייקון חם, ו שעועית ירוקה עם ויניגרט חרדל חם (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את הערמונים על תבנית אפייה ואופים עד מעט יבש, על 5 דקות.
בואו מגניב, ואז דק פרוסה ולהעביר לקערה גדולה.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיף את verts haricots ומבשלים עד פריך במכרז, על 5 דקות.
מתנקזים ומתקררים מתחת למים זורמים. תתייבש היטב.
תוסיף את השעועית לערמונים.
בבלנדר, לשלב את שאלוט, חומץ סיידר ושמן ודופק עד חלקה.
מוסיפים את התאריכים, קורנית ו 1/4 כפית פלפל ודופק עד התאריכים קצוצים דק אבל לא מחית.
מוסיפים את הרוטב לשעועית, מתבלים במלח וזורקים.
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר.