זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. אם יש לכם מים, ציר עוף, עגבנייה רומא ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-45 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 77%, וזה די טוב. שעועית קנליני עם נקניק איטלקי בגריל, פרפלה עם נקניק, שעועית קנליני וקייל, ומרק קייל ונקניק עם שעועית קנליני דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה, יוצקים שעועית, מוסיפים מים לרמה של 3 סנטימטרים מעל שעועית ומשרים למשך 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה רומא, מגורעת וחצויה לשניים
2 חבילות (19 אונקיות, כל אחת) Johnsonville® Mild Italian Sauces
ציוד שתשתמש בו
(19 אונקיות, כל אחת) נקניקיות איטלקיות מתונות של Johnsonville®
2
לנקז.
3
מניחים שעועית בקומקום למרק או בתנור הולנדי; מוסיפים 7 כוסות מים, 5 עלי מרווה ועגבנייה. להביא לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים ללא מכסה במשך 1-1/2 עד 2 שעות או עד שהשעועית כמעט רכה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מסננים ושומרים שעועית; לזרוק נוזל, מרווה ועגבנייה. בסיר גדול מחממים שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונלי
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים שום, שארית המרווה, בצל, גזר, סלרי, פתיתי פלפל אדום ומטגנים עד לריכוך.