קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות37
מגזין

שעועית קנליני ונקניק איטלקי

שעועית קנליני ונקניק איטלקי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. אם יש לכם מים, ציר עוף, עגבנייה רומא ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-45 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 77%, וזה די טוב. שעועית קנליני עם נקניק איטלקי בגריל, פרפלה עם נקניק, שעועית קנליני וקייל, ומרק קייל ונקניק עם שעועית קנליני דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה, יוצקים שעועית, מוסיפים מים לרמה של 3 סנטימטרים מעל שעועית ומשרים למשך 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה רומא, מגורעת וחצויה לשנייםעגבנייה רומא, מגורעת וחצויה לשניים
2 חבילות (19 אונקיות, כל אחת) Johnsonville® Mild Italian Sauces2 חבילות (19 אונקיות, כל אחת) Johnsonville® Mild Italian Sauces
ציוד שתשתמש בו
(19 אונקיות, כל אחת) נקניקיות איטלקיות מתונות של Johnsonville®(19 אונקיות, כל אחת) נקניקיות איטלקיות מתונות של Johnsonville®
2
לנקז.
3
מניחים שעועית בקומקום למרק או בתנור הולנדי; מוסיפים 7 כוסות מים, 5 עלי מרווה ועגבנייה. להביא לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים ללא מכסה במשך 1-1/2 עד 2 שעות או עד שהשעועית כמעט רכה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מסננים ושומרים שעועית; לזרוק נוזל, מרווה ועגבנייה. בסיר גדול מחממים שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים שום, שארית המרווה, בצל, גזר, סלרי, פתיתי פלפל אדום ומטגנים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
מוסיפים שעועית, עגבניות מרוסקות, ציר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה, ממשיכים לבשל 15-20 דקות.
8
בינתיים במחבת גדולה מכינים נקניקיות לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
לנקז.
10
חותכים קישורי נקניק לשלישים. רגע לפני ההגשה, מערבבים בעדינות את גבינת המסקרפונה לשעועית. כף שעועית מוכנה לקערות אישיות ומעליהן חתיכות נקניק.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מקשטים בתוספת מרווה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
מרווה טרייהמרווה טרייה
12
לְשָׁרֵת.