שעורה בסגנון ריזוטו עם ירקות באביב
שעורה בסגנון ריזוטו עם ירקות באביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו נורת שומר, כרישה, שעועית לימה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שעורה בסגנון ריזוטו עם ירקות באביב, אורז חום בסגנון ריזוטו שמנת עם ירקות באביב אסיאגו, ו ריזוטו שעורה אביב.
הוראות
בנדיבות לרסס סיר גדול כבד עם תרסיס nonstick.
מניחים סיר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי כרישה וחצי שומר לסיר. Sauté עד ירקות רכים, על 5 דקות. מוסיפים קורנית, ואז שעורה.
מוסיפים 2 1/2 מרק כוסות וזעפרן. מבשלים עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות.
להוסיף כרישה הנותרים, שומר ו 4 מרק כוסות. להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד שעורה הוא רך ותערובת הוא שמנת, ערבוב לעתים קרובות, על 30 דקות.
בינתיים, לבשל שעועית לימה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין ירוק בהיר, על 3 דקות.
מוסיפים שעועית לימה, תרד, גבינת פרמזן ובזיליקום קצוץ לשעורה ומערבבים להתמזג. מתבלים במלח ופלפל.
העברת תערובת ל 6 קערות רדודות.
מקשטים עם עלי בזיליקום ומגישים.
למנה: קלוריות, 352; סה "כ שומן, 5 גרם; שומן רווי, 1 גרם; כולסטרול, 4 מ" ג.