קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעורה עם בייקון, אפונה ושמיר

שעורה עם בייקון, אפונה ושמיר
שעורה עם בייקון, אפונה ושמיר היא תוספת שמגישה 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 301 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. אם יש לכם בייקון, בצל, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 71%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שעורה עם בייקון, אפונה ושמיר, קרם מרק שעורה ושמיר, ו סלט שעורה, פטריות ושמיר.

הוראות

1
הביאו לרתיחה את השעורה, 3 1/2 כוסות מים ו 1/2 כפית מלח בסיר בינוני על אש גבוהה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהשעורה לעיסה אך רכה, כ -50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים מוסיפים את הבייקון בשכבה אחת למחבת טפלון גדולה על אש בינונית ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה ופריכה, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מסירים את המחבת מהאש ומעבירים את הבייקון בעזרת כף מחוררת למגבות נייר לניקוז; שמרו את טפטופי הבייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחזירים את המחבת לאש בינונית וממיסים את החמאה בטפטופי הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הבצל ו -1 / 4 כפית מלח ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד להזהבה עמוקה, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
6
מוסיפים את האפונה ומערבבים עד מחומם דרך, כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
מסננים את כל הנוזלים העודפים מהשעורה. מערבבים את השעורה לתערובת הבצל-אפונה. מערבבים פנימה את השמיר, מיץ הלימון ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שעורהשעורה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
8
מעבירים לקערת הגשה ומפזרים את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך