קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעורה עם בייקון, אפונה ושמיר

שעורה עם בייקון, אפונה ושמיר
שעורה עם בייקון, אפונה ושמיר היא תוספת שמגישה 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 301 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. אם יש לכם בייקון, בצל, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 71%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שעורה עם בייקון, אפונה ושמיר, קרם מרק שעורה ושמיר, ו סלט שעורה, פטריות ושמיר.

הוראות

1
הביאו לרתיחה את השעורה, 3 1/2 כוסות מים ו 1/2 כפית מלח בסיר בינוני על אש גבוהה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהשעורה לעיסה אך רכה, כ -50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
בינתיים מוסיפים את הבייקון בשכבה אחת למחבת טפלון גדולה על אש בינונית ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה ופריכה, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסירים את המחבת מהאש ומעבירים את הבייקון בעזרת כף מחוררת למגבות נייר לניקוז; שמרו את טפטופי הבייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחזירים את המחבת לאש בינונית וממיסים את החמאה בטפטופי הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל ו -1 / 4 כפית מלח ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד להזהבה עמוקה, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים את האפונה ומערבבים עד מחומם דרך, כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
מסננים את כל הנוזלים העודפים מהשעורה. מערבבים את השעורה לתערובת הבצל-אפונה. מערבבים פנימה את השמיר, מיץ הלימון ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
8
מעבירים לקערת הגשה ומפזרים את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון