שפמנון חריף מטוגן בתנור
חריף תנור מטוגן שפמנון הוא pescatarian ומספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 32 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך פילה שפמנון, קורנפלקס, תיבול קריאולי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: שפמנון מטוגן בתנור, שפמנון מטוגן בתנור, ו שפמנון מטוגן בתנור.
הוראות
מכסים גיליון אפייה מעוטר בתרסיס בישול.
מערבבים רוטב ותבלינים בצלחת רדודה עד מעורבב.
מערבבים פירורי פתיתי תירס וגבינה בצלחת רדודה נפרדת.
לטבול פילה דגים, 1 בכל פעם, לתערובת ההלבשה, ולאחר מכן תערובת פירורי פתיתי תירס, הופך פרווה שווה שני הצדדים של כל פילה עם כל תערובת.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה.
אופים 25 עד 30 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו