שפמנון פקאן עם רוטב בננה פלפל
שפמנון פקאן עם רוטב בננה פלפל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 854 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. לכו לחנות, קחו מלח ופלפל, חמוצים, שאלוט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. נסו שפמנון פקאן עם רוטב לימון, פילה שפמנון מוקפץ ברוטב חמאת פקאן, ו שפמנון מצופה פקאן עם רוטב שמנת חריף (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הרוטב, מחממים תנור ל 204°.
מורחים את כל אגוזי הפקאן על תבנית אפייה וטוסט, ערבוב מדי פעם, עד משחימים קלות ארומטי, על 8 דקות.
העברה לצלחת ולתת cool.In מעבד מזון, דופק 1 כוס של פקאן מקורר רק עד שהם דומים ארוחה גסה. לא overprocess.
הסר את כל אבל 1/4 כוס של ארוחת פקאן ולהניח בצד.
מוסיפים את המיונז, שאלוט, בננה צ ' ילי, חמוצים להתענג, שמיר, מיץ לימון, מלח ופלפל למעבד המזון. דופק עד מעורבב היטב אבל עדיין קצת עבה.
העברה לקערה הגשה, כיסוי ומקרר עד מוכן לשרת.קו גיליון אפייה עם נייר קלף. יש לשטוף את פילה דגים להתייבש עם מגבות נייר. בקערה רדודה, להקציף יחד את חלב החמאה, ביצים טבסקו. בקערה רדודה נוספת, מערבבים יחד את הקמח, קמח תירס, ארוחת פקאן שמורה, מלח ופלפל. לטבול כל פילה לתערובת החמאה, ואז מעיל באופן שווה עם תערובת הקמח, רועד את כל עודף.
מניחים על אפייה מוכנה sheet.In מחבת מטגנים גדולה, כבדה או מטגן עמוק, יוצקים שמן לעומק של 1 אינץ ' וחום עד 182° על מדחום עמוק טיגון. עבודה בקבוצות במידת הצורך, מטגנים את הפילה, פונה פעם אחת, עד חום זהוב ואטום לאורך כל, כ 3 דקות לכל צד. באמצעות מרית מחוררת, להעביר מגבות נייר לניקוז. להתחמם עד שכל הפילה מבושלים.
מעבירים את הפילה ללוחות בודדים מחוממים.
מקשטים עם פלחי לימון וחצאי פקאן. תעביר את הרוטב הצונן ליד השולחן.