שקדי איילים צלויים עם מלח עטוף בייקון, ארטישוק ירושלמי ורוטב פטריות בר שמנת
אף פעם אי אפשר לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תנסו שקדי איילים צלויים עם מלח עטוף בייקון, ארטישוק ירושלמי ורוטב פטריות בר שמנת. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1804 קלוריות , 85 גרם חלבון ו -136 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 58% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית . אם יש לכם גרגרי פלפל, עירית, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . עם ציון של 64% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלספייס בגריל, גורי תירס ובייקון עם רוטב טבילה של חמאת דבש סלסיפי , ארטישוק שום צלוי קרמי ירושלמי וצלי בקר צלוי עטוף בבייקון .
הוראות
בסיר גדול או בסיר, מערבבים 4 כוסות מים עם החלב, עלי הדפנה וגרגרי הפלפל. מביאים לרתיחה ואז פוץ סלסיפי קלוף; מבשלים רק עד שהמלח רך, אך לא עיסתי.
מוציאים את הסלסיפי מנוזלי החיתוך, ומקררים. לאחר שהסלסיפי מתקרר, עוטפים פרוסת בייקון אחת סביב כל גבעול של סלסיפי.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
צולים את הבייקון העטוף בתנור עד שהבייקון משחים מעט, כ-10 עד 15 דקות.
בינתיים, במחבת בינונית עמידה בתנור, ממיסים 1/2 חמאה מקל על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את שקדי איילים למחבת החמה וצורבים עד להשחמה משני הצדדים, ולאחר מכן מעבירים את התבנית לתנור וצולים עד לבישול הרצוי. (היזהר, כיוון שקדי איילים מתבשלים במהירות.)
במחבת בינונית ממיסים 1/2 חמאה מקל על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים ארטישוק ירושלמי ומקפיצים עד שהשוליים משחימים מעט. לאחר מכן מוסיפים בצלצלי שאלוט ומקפיצים עוד דקה אחת.
מוסיפים ארוגולה ומסירים מהאש.
יוצרים במרכז הצלחת עיגול של רוטב פטריות יער.
מניחים את הסלסיפי על הרוטב, ומעל הסלסיפי את תערובת הארטישוק-ארוגולה. פורסים את שקדי האיילים ומניחים מעל תערובת הארטישוק-אורוגולה.
ממיסים 1 חמאה מקל במחבת גדולה על אש גבוהה.
מוסיפים פטריות ומקפיצים על אש גבוהה עד להשחמה. כאשר הפטריות השחימו, הוסף 3 אונקיות שאלוט חתוך לקוביות ואת הטימין. מבשלים את התערובת עוד 2 דקות ואז מוסיפים שמנת. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שהקרם מצטמצם בחצי. לאחר מכן, יוצקים את התערובת לבלנדר*, מוסיפים חומץ שרי וכבד אווז, אם משתמשים, ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.