שקדי חזיר משופשפים בקקאו ברוטב עגבניות שוקולד
שקדי חזיר משופשפים בקקאו עם רוטב עגבניות שוקולד דורשים בערך 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 416 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת בשר חזיר, רוזמרין, אבקת קקאו ושמן זית. 39 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 89%, וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שקדי חזיר משופשפים בקקאו ברוטב חרדל צ'יפוטלה, קקאו מתובל בשר חזיר טחון עם רוטב ברי קרימיני, ו קקאו-צ'ילה-שפשף בשר חזיר בגריל.
הוראות
מקמו מתלה במרכז התנור וחממו מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
מחממים את השמן בסיר בינוני כבד על אש בינונית.
מוסיפים 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. מבשלים עד שהבצל רך, כ -4 דקות. מערבבים פנימה את אבקת הקקאו.
מוסיפים את המרק, רוזמרין, חומץ ועגבניות. הביאו את הרוטב לרתיחה. מכסים את התבנית. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח ופלפל.
הקציפו את אבקת הקקאו, פלפל אנגלי, סוכר חום כהה, מלח ופלפל בקערה קטנה לתערובת.
מניחים את החזיר על תבנית אפייה כבדה. משפשפים את תערובת התבלינים על החזיר.
מזלפים שמן זית וצולים עד שמד חום המוחדר למרכז החזיר רושם 145 מעלות צלזיוס, 25 עד 30 דקות. אוהל רופף עם נייר כסף ולתת לנוח 10 דקות.
חותכים את החזיר לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים את הפרוסות על מגש. כף את הרוטב מעל החזיר והגיש.
יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה
שקדי חזיר עובדים ממש טוב עם פינו נואר, מלבק וסנג ' ובזה. גופו הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלים רטבים בשריים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאניים בעלי גוף מלא עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות את אחוזת המלך דומיין פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
![אחוזת קינג דומיין פינו נואר]()
אחוזת קינג דומיין פינו נואר