שקיות פינוק תירס קרמל
שקיות פינוק תירס קרמל יכולות להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. לקינוח הזה יש 2251 קלוריות, 63 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. אם יש לך תמצית ונילן, פופקורן מוקפץ, סוכריות ליל כל הקדושים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 91%. ציון זה הוא סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם טריק או לטפל תירס קרמל, רעיונות ליום האהבה עם תוויות להדפסה בחינם למבחנות ושקיות פינוק, ו תפוחי קרמל אולטימטיביים-פינוק סתיו אהוב.
הוראות
מרססים תבנית צלייה רדודה גדולה בתרסיס בישול.
מוסיפים פופקורן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל -250 מעלות צלזיוס בזמן הכנת הקרמל.
מערבבים סוכר חום, סירופ תירס, חמאה ומלח בסיר כבד של 2 ליטר. מערבבים כל הזמן, מביאים לרתיחה על אש בינונית.
מרתיחים 5 דקות ללא ערבוב.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה סודה לשתייה ווניל.
יוצקים תערובת סירופ על פופקורן חם, תוך ערבוב לציפוי אחיד.
אופים במשך 45 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מוציאים מהתנור ומורחים על נייר כסף שרוסס בתרסיס בישול. מגניב; להתפרק. חנות במיכל מכוסה היטב.
להגשה, הניחו קערות קטנות של הסוכריות, האגוזים או הפירות האהובים עליכם ותנו לאורחים שלכם להתאים אישית את פינוק ליל כל הקדושים שלהם.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפינוק. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "