קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

שק ארוחת צהריים: שעועית אדומה ואורז של מארק ביטמן

שק ארוחת צהריים: שעועית אדומה ואורז של מארק ביטמן
שק ארוחת צהריים: שעועית אדומה ואורז של מארק ביטמן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 822 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם שמן זית, בצל, גבעולי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו שעועית ירוקה של מארק ביטמן עם שאלוט פריך, מרק ביטמן-תבשיל גזר, תרד ואורז מהיר וקל, ו שק ארוחת צהריים: שעועית וסלט טונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את השעועית בסיר גדול עם מים כדי לכסות. להפוך את החום גבוה ולהביא לרתיחה; לרפרף את הקצף במידת הצורך. מכסים באופן רופף ומבשלים ברתיחה עדינה, תוך ערבוב מדי פעם; מוסיפים מים נוספים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה ומבשלים את השום והירקות על אש בינונית עד שהתרככו, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את אבקת הצ ' ילי (או תבלינים חלופיים) ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
4
מוסיפים את העגבניות, הופכים את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב, עד העגבניות לשבור, 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
5
כאשר השעועית מבושלת כמעט כל הדרך (לאחר כשעה או שעה ו -15 דקות; להתחיל לבדוק לעתים קרובות לאחר 50 דקות, שכן הרבה תלוי שעועית מסוימת שלך), מערבבים את הירקות המוקפצים ועגבניות לתוך השעועית. לבשל עד השעועית מבושלים דרך ורך לחלוטין (להמשיך לטעום ולבדוק; זה הסוד של שעועית בישול, לפחות בשבילי, לא להפסיק עד שהם נעשים). בטל את עלי המפרץ, אם אתה משתמש בהם, ועונה לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
6
שים 3 כוסות של תערובת שעועית ירקות לתוך סיר אחר, אחד שיכול להחזיק לפחות להכפיל את בתפזורת שלהם בנוחות. (אתה כנראה צריך יותר מ 3 כוסות של שעועית וירקות; להקפיא את עודף. אם הפולים בסיר שוחים בנוזל, מבשלים אותם בעדינות עד שהם לחים אבל לא מוצפים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
מוסיפים את האורז ואת חלב קוקוס מחומם שעועית וירקות. לכסות ולהפוך את החום לנמוך. מבשלים כ -20 דקות, או עד שהאורז רך והנוזל נספג. במידת הצורך, לחשוף ולהעלות את החום בינוני גבוה; לבשל, ערבוב, עד הנוזל נספג. מתבלים במלח ופלפל, מקשטים בפטרוזיליה או בכוסברה ומגישים. קורטוב או שניים של טבסקו טעים מאוד עם חלב קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
אפונה גויה®אפונה גויה®