שרבט אבטיח
שרבט אבטיח יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 906 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. מתכון זה של Allrecipes יש 84 אוהדים. אם יש לך ג'לטין, מים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-50 דקות. , שהוא מוצק. נסו אבטיח שרבט, שרבט אבטיח, ו שרבט חמוציות אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את האבטיח, הסוכר, מיץ לימון, ומלח בקערת ערבוב גדולה; מערבבים את המעיל באופן שווה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקרר במשך 30 דקות.
מערבבים את התערובת בבלנדר עד חלקה; לחזור לקערה.
יוצקים את המים הקרים לסיר.
מפזרים את הג ' לטין על המים הקרים; בואו לעמוד 1 דקות.
מניחים את הסיר על אש נמוכה; לבשל במשך 2 דקות. מערבבים את תערובת הג ' לטין לתוך תערובת אבטיח מעורבב.
מוסיפים את השמנת הכבדה; מכים עם מערבל יד חשמלי במהירות בינונית עד שהתערובת רכה.
להעביר את התערובת לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן עד שהוא מגיע" רך לשרת " עקביות.
להעביר גלידה למיכל פלסטיק אחד או שניים ליטר; לכסות את פני השטח עם לעטוף פלסטיק חותם. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, גלידה צריכה להבשיל במקפיא לפחות 2 שעות או לילה.