שרימפס בגריל עם חרדל פפאיה
שרימפס בגריל עם חרדל פפאיה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא מלח, שרימפס, חומץ יין שזיפים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: שרימפס בגריל של אבא עם מנגו ופפאיה, שרימפס בגריל עם פפאיאן ירוק וסלט מנגו, ו שרימפס בגריל & מתכון סלט ירוק חרדל.
הוראות
התחל גריל פחם או גז או broiler; ודא האש היא חמה מאוד, ולהתאים את המתלה כך שהוא קרוב למקור החום ככל האפשר.
בינתיים, להפוך את חרדל פפאיה.
לטאטא יחד את חרדל וחומץ בקערה קטנה עד אבקת החרדל הוא מומס; תן לשבת בזמן שאתה ממשיך.
שים את הדבש בסיר כבד קטן על חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי, עד בועות הדבש, מתעבה, ומחשיך מעט, על 7 דקות.
להפוך את החום בינוני ולהוסיף את פפאיה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מי פפאיה מתאדה ואת התערובת הופכת רגשני, על 15 דקות.
הסר מהחום ומערבבים מיד בתערובת החרדל. מתבלים לפי הטעם במלח ומיץ ליים ומניחים בצד.
מברישים את השרימפס בשמן, ואז מפזרים מלח וקיין. גריל במשך 2 או 3 דקות לכל צד, הופך פעם אחת.
מגישים את השרימפס, מעוטר בכוסברה, עם חרדל פפאיה ופלחי ליים בצד.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
מטעמי אסיה של ז 'אן-ז' ורז 'מאת ז' אן-ז ' ורז 'וונגריכטן זכויות יוצרים (c) 2007 מאת ז' אן-ז ' ורז ' וונגריכטן בהוצאת ספרי ברודוויי.ז 'אן-ז' ורז ' וונגריכטן הפך לכוכב קולינרי כאשר החל לראשונה לבשל בלפאייט בניו יורק. הוא הקים את הביסטרו המקסים ג ' וג ' ו בניו יורק; הציג את "fusion" cooking ב-Vong (שלושה כוכבים מהניו יורק טיימס), שכעת יש לו מאחז בשיקגו; יצר את ז 'אן-ז' ורז ' ארבעה כוכבים ואת שוק התבלינים המוצלח ביותר ו-66 בניו יורק; פתח את ראמה (Spice Market meets Vong) בלונדון; ופתח מספר מסעדות שזכו לשבחים בערים משנחאי ללאס וגאס. הוא גר בניו יורק, כשהוא לא נוסע לפקח על המסעדות הקיימות שלו או לפתוח מסעדה חדשה.