שרימפס בחמאת שמיר
שרימפס בחמאת שמיר דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 94 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמיר, חמאה, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: שרימפס בחמאת שמיר, שרימפס מטוגן במחבת עם שמיר, ו מלפפון-מטבל שרימפס שמיר.
הוראות
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
חותכים לחם לתוך 24 (2-על ידי 1-אינץ') מלבנים, ולאחר מכן אופים במחבת גיליון 4 צדדית, מפנה פעם או פעמיים, עד הזהב, 8 עד 10 דקות. תשאירי את התנור דולק.)
שרימפס העונה עם 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל. מחית יחד חמאה, שמיר, שאלוט, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. שים טיפה של חמאת שמיר בכל ramekin, ואז לשים ramekins במחבת גיליון. מסדרים 2 שרימפס, עם זנבות כלפי מעלה אחד את השני, בכל ramekin.
מורחים את חמאת שמיר הנותרים ramekins ואופים עד שרימפס מבושלים רק דרך, 20 עד 25 דקות.
* טוסטים יכול להתבצע 1 יום קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* Ramekins ניתן להרכיב 1 יום קדימה ומקורר. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.