קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

שרימפס וריזוטו צדפות עם פטריות

שרימפס וריזוטו צדפות עם פטריות
המתכון שרימפס וריזוטו צדפות עם פטריות מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לך בצל, שמן זית, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו שמפניה אוסטרלית וריזוטו צדפות, פטריות פורטבלו בצדפות, ו ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, משרים את הפטריות המיובשות במים הרותחים עד שהתרככו, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
הסר את הפטריות ומאמץ את הנוזל שלהם לסיר בינוני דרך מסננת מרופדת במגבת נייר. יש לשטוף את הפטריות היטב כדי להסיר כל חצץ שנותר לקצוץ אותם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מוסיפים את המרק ואת מיץ צדפות לנוזל פטריות השריית ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
בסיר גדול, לחמם את השמן והחמאה על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
מוסיפים את השום והאורז ומערבבים עד שהאורז מתחיל להפוך אטום, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
מוסיפים את הפטריות הטריות ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פנה1 פאונד פסטה פנה
8
מוסיפים את היין והמלח ומבשלים, מערבבים, עד שהיין נספג.
מרכיבים שתצטרך
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מערבבים את הפטריות היבשות ו 1/2 כוס המניה הבוערת; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד המניה נספגת. האורז ואת המניה צריך בועה בעדינות; להתאים את החום לפי הצורך. המשך לבשל את האורז, הוספת מלאי 1/2 כוס בכל פעם ומאפשר את האורז לספוג את המניה לפני הוספת 1/2 כוס הבאה. מבשלים את האורז עד רך כמעט, על 25 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השרימפס וצדפות. מבשלים, ערבוב, עד האורז הוא רך ואת השרימפס וצדפות נעשים, על 5 דקות יותר. המניה צריכה להיות מעובה על ידי עמילן מן האורז. ייתכן שלא תצטרך להשתמש בכל הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
עמילןעמילן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
10
המלצת יין: הטעם המלא של שרימפס הוא סיבה מספיק כדי לשתות שרדונה בעל גוף מלא עם המנה הזאת. נסה בקבוק מקליפורניה או אוסטרליה.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
פרוסות אגס דקותפרוסות אגס דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.