שרימפס חזיז כתום דבש
שרימפס חזיז כתום דבש נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטריאן ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כלמתכונים. אם יש לכם פלפל גרוס, פלפל קאיין, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון 9%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). נסו שרימפס חזיז כתום דבש, שרימפס חזיז כתום דבש, ו שרימפס חזיז (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים שרימפס היטב ושוקעים במים קרים בקערה; הניחו שרימפס בצד.
מניחים עמילן תירס, אבקת שום, מלח ופלפל שחור בקערת פלסטיק גדולה עם מכסה צמוד, סוגרים את המכסה ומנערים מספר פעמים לערבוב.
מניחים מחצית מהשרימפס הרטוב במיכל, מכסים ומנערים לציפוי שרימפס בתערובת עמילן תירס.
הסר שרימפס לפלטה וחזור עם השרימפס שנותר.
מחממים שמן קנולה במחבת גדולה על אש בינונית עד שהשמן חם ומנצנץ אך לא מעשן. הקש על עודף עמילן התירס מהשרימפס וטגן במחבת בקבוצות עד שהשרימפס אטום בפנים וחום ופריך בחוץ, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מסננים שרימפס מבושל על מגבות נייר בזמן שאתם מטגנים את השרימפס שנותר.
מנקים מחבת ויוצקים פנימה דבש; מביאים לרתיחה על אש בינונית ומערבבים פנימה גרידת תפוז, מיץ לימון ופלפל קאיין.
מגישים שרימפס חם על מגש הגשה מטפטף ברוטב דבש לפי הטעם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אספרטו פינו גריגיו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריגיו]()
אספרטו פינו גריגיו
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן וקליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.תכליתי להפליא. מצוין כאפרטיף והשלמה מושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. ליהנות מצונן היטב.