קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

שרימפס עגבניות ובזיליקום פסטה

שרימפס עגבניות ובזיליקום פסטה
שרימפס עגבניות ובזיליקום פסטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 64 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 1034 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %74 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלים בזיליקום קל, כך. אם אתה רוצה לזכות בעותק של מזון יומיומי: מזון נהדר מהיר על ידי מרתה סטיוארט חיים מגזין, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מ פיפ ו דבי יש 4 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פסטה ברוטב עגבניות וריחן עם שרימפס, פסטה ברוטב עגבניות וריחן עם שרימפס, ו שני עגבניות פסטה עם בזיליקום ושרימפס מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, מחממים 4 כפיות שמן זית על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד אטום לאורך כל, מסתובב מדי פעם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
העברה לקערה ולהגדיר aside.To אותו מחבת, להוסיף: 2 כפיות שמן זית 2 שיני שום, טחון
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מבשלים מעל חום בינוני עד ריחני, כ -30 שניות.
5
הוסף: 14.5-עוז. ניתן לקוביות עגבניות (בתוספת מיץ) 2 כוסות מים
מרכיבים שתצטרך
עגבניות חתוכות לקוביות משומרעגבניות חתוכות לקוביות משומר
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
6
מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד העגבניות התרככו והם שובבים, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
7
הסר את הרוטב מהחום ומערבבים:1 ליטר דובדבן או עגבניות ענבים, חצוי
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילהלחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילה
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
8
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
מסננים ומחזירים את הפסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
מוסיפים את רוטב העגבניות, שרימפס ובזיליקום ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
11
מגישים מיד, ומקשטים עם עלי בזיליקום טריים.הבאתי את הטעימות הזו איתי לעבודה ביומיים הבאים אחרי שעשיתי אותה והתחלתי ב-9: 30 כל בוקר, לא יכולתי לחכות לאכול ארוחת צהריים.ניתוח לב, עם זאת, אני בהחלט יכול לחכות.לחצו כאן למתכון להדפסה!
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים

מרכיבים

3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום טריים ארוזים קלות, קרועים לחתיכות קטנות, בתוספת עלים נוספים לקישוטעלי בזיליקום טריים ארוזים קלות, קרועים לחתיכות קטנות, בתוספת עלים נוספים לקישוט1כף. חומץ ביין אדוםבמחבת, מחממים 4 כפיות שמן זית על אש גבוהה. מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד אטום לאורך כל, מסתובב מדי פעם, על 3 דקות. העברה לקערה ולהניח בצדבמחבת, מחממים 4 כפיות שמן זית על אש גבוהה. מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד אטום לאורך כל, מסתובב מדי פעם, על 3 דקות. העברה לקערה ולהניח בצד411פלפל האבנרועגבניות חתוכות לקוביות במיץעגבניות חתוכות לקוביות במיץ411פלפל האבנרועגבניות חתוכות לקוביות (בתוספת מיץ)עגבניות חתוכות לקוביות (בתוספת מיץ)4שרימפס וורידיםמלח גס ופלפל טחון טרימלח גס ופלפל טחון טרי4שרימפס וורידיםאז. אם אתה רוצה לזכות בעותק של מזון יומי: מזון נהדר מהיר על ידי מרתה סטיוארט Living מגזין, הנה מה שאתה צריך לעשותאז. אם אתה רוצה לזכות בעותק של מזון יומי: מזון נהדר מהיר על ידי מרתה סטיוארט Living מגזין, הנה מה שאתה צריך לעשות2ציפורןשום, טחוןשום, טחון2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1פיינטעגבניות שרי או ענבים, חצויעגבניות שרי או ענבים, חצוי227פלפל האבנרועגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'2חתיכות טופי הית' ברסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק6חתיכות טופי הית' ברסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1( חצילים)התחל על ידי תיבול 1 1/2 קילו של, שרימפס קלופים deveined (זנבות הוסרו) עם מלח ופלפלהתחל על ידי תיבול 1 1/2 קילו של, שרימפס קלופים deveined (זנבות הוסרו) עם מלח ופלפל680פלפל האבנרושרימפס, קלופים ו deveined (זנבות הוסרו)שרימפס, קלופים ו deveined (זנבות הוסרו)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.